Lukas Kanapienis 21 rugsėjo, 2023

Exoclass – Inovatyvi Sistema Būrelių, Stovyklų Registracijai ir Mokėjimų Valdymui

EXOCLASS

Exoclass yra moderni sistema, skirta efektyviam būrelių, stovyklų, mokymų ir kursų valdymui. Ji buvo sukurta siekiant automatizuoti pasikartojančius administracinius procesus, kurie dažnai užima daug laiko ir pastangų. Ši sistema leidžia organizacijoms sutaupyti laiko, sumažinti klaidų tikimybę, automatizuoti registraciją ir mokėjimus, bei pagerinti klientų aptarnavimo kokybę.

Automatizuota Būrelių ir Stovyklų Registracija

Įsivaizduokite šokių studiją, kurioje registracija vyksta el. paštu arba per specialią formą. Po to, visi duomenys yra renkami į atskirą Google Sheets arba Excel dokumentą, kuriame formuojami grupių sąrašai. Tuomet reikia patikrinti banko sąskaitą, kad sužinotumėte, kurie klientai jau sumokėjo. Exoclass sistema visą šį procesą automatizuoja, leisdama jums sutelkti dėmesį į svarbesnius dalykus.

Efektyvūs Mokėjimai su Exoclass

Kai organizacija pradeda naudoti Exoclass kaip pagrindinį valdymo įrankį, jos darbuotojai gali pakeisti savo vaidmenį. Vietoje nuolatinio administracinių užduočių atlikimo, jie tampa vertės kūrėjais. Tai reiškia, kad jie gali skirti daugiau laiko paslaugos kokybės gerinimui, komunikacijai su klientais ir naujų klientų pritraukimui.

Kodėl Pasirinkti Exoclass?

Automatizacija: Exoclass leidžia automatizuoti klientų sąskaitų apskaičiavimą, sąskaitų išsiuntimą ir priminimų siuntimą.

Viskas vienoje vietoje: Nereikia naudoti papildomų dokumentų ar lentelių. Visi duomenys apie grupes, lankomumą, klientus ir mokytojus yra saugomi vienoje sistemoje.

Efektyvumas: Sistema eliminuoja pasikartojančius veiksmus, tokius kaip registracija ar sąskaitų siuntimas.

Kokybė: Exoclass suteikia patogų ir paprastą registracijos procesą klientams, leidžiant jiems filtruoti grupes pagal laiką ir vietą bei atlikti mokėjimus.

Išvada

Exoclass yra puikus sprendimas visoms edukacinių veiklų įmonėms, kurios nori modernizuoti savo valdymo procesus, sutaupyti laiko, automatizuoti registraciją ir mokėjimus, bei pagerinti paslaugų kokybę. Su šia sistema galite sumažinti administracinį krūvį ir sutelkti dėmesį į svarbiausius verslo aspektus.

Lukas Kanapienis
CEO of EXOCLASS
Lukas Kanapienis
CEO of EXOCLASS