Indrė Kupčinskaitė-Mikulė 16 lapkričio, 2023

Exoclass naudojimosi gidas: Kaip sukurti savo pirmąją grupę?

EXOCLASS
Funkcionalumai
Gidai

Exoclass – tai veiklų valdymo sistema, sukurta paprastesniam švietimo organizacijų darbui. Ji rūpinasi tokiomis užduotimis kaip klientų duomenų valdymas, finansų administravimas, sąskaitų išsiuntimas ir priminimai, todėl jums lieka daugiau laiko susitelkti į tai, kas iš tiesų svarbu – išskirtinės edukacinės patirties kūrimą. Viskas prasideda nuo paprasto, bet labai svarbaus žingsnio – grupės sukūrimo. Šiame straipsnyje supažindinsime jus su šiuo procesu.

1 žingsnis: veiklos kūrimas

Kelionė į veiksmingą organizacijos valdymą prasideda nuo veiklos sukūrimo. Šiame žingsnyje reikia suvesti esminę vykdomos veiklos informaciją, kuri vėliau bus atvaizduojama jūsų registracijos puslapyje.

Šiame etape įvedama tokia informacija, kaip veiklos pavadinimas, tipas, kategorija, veiklos nuotraukos, paslaugų teikimo sutartis ir detalus veiklos aprašymas.

Jei jūsų organizacija siūlo įvairius būrelius, kurių kiekvienas turi savo atskiras paslaugų teikimo sutartis, rekomenduojame kiekvienam iš jų sukurti atskiras veiklas. Pavyzdžiui, jei siūlote šokių pamokas vaikams, paaugliams ir suaugusiesiems, o papildomai dar vedate informacinių technologijų ar kovos menų užsiėmimus, kurių kiekvienas turi unikalias paslaugų teikimo sutartis, sukurkite atskiras veiklas. Tačiau jei vedate tik šokių pamokas, o jūsų grupėms pakanka vienos paslaugų teikimo sutarties – vienos veiklos užteks visoms jūsų grupėms.

2 žingsnis: lokacijos kūrimas

Šis etapas skirtas nurodyti vietai, kurioje bus vykdoma jūsų veikla. Kuriant lokaciją, galite ne tik įvesti adresą, bet ir pateikti studijos ar vietos pavadinimą. O tam, kad jūsų būrelio vietą rasti būtų dar paprasčiau, ją galite pažymėti interaktyviame žemėlapyje.

Nesvarbu, ar jūsų organizacija veikia vienoje vietoje, ar keliose, išsibarsčiusiose įvairiose vietovėse ar miestuose, visas jas galima be vargo pridėti į sistemą, o vėliau susieti su konkrečiomis grupėmis.

3 veiksmas: grupės kūrimas

Paskutiniame ir svarbiausiame etape sukuriama pati grupė. Čia pradedama naudoti anksčiau sukurta veikla ir lokacija. Grupė paprastai atspindi tikslų konkrečios veiklos laiką ir vietą. Jei jūsų organizacija aptarnauja kelias dalyvių grupes, kurių kiekviena užsiėmimus lanko skirtingu laiku, kiekvienai jų turėsite sukurti unikalią grupę.

Kuriant grupę, veiklą ir lokaciją galite pasirinkti iš išskleidžiamųjų meniu. Tolesniuose grupės kūrimo etapuose galite nurodyti tokias detales kaip grupės pavadinimas, sudėtingumo lygis, dalyvių amžius arba klasės intervalas, tvarkaraštis pagal dienas ir laiką, pradžios ir pabaigos datos, grupės dydis bei kainų parinktys. Apmokėjimui galite pasirinkti vieną iš trijų tipų: per užsiėmimą, per mėnesį arba per sezoną.

Be to, kiekvienai grupei galite priskirti konkrečius mokytojus ir suteikti jiems teisę žymėti lankomumą.

Atlikę šiuos tris žingsnius, galėsite paskelbti savo pirmąją grupę ir iš karto padaryti ją prieinamą potencialiems dalyviams registracijos puslapyje.

Pradėkite kelionę į efektyvumą, produktyvumą ir sėkmę su Exoclass. Išbandykite mūsų nemokamą bandomąją versiją ir patirkite kaip viena sistema gali nuo jūsų pečių nuimti visą administracinį darbą!

Toliau skaitykite: Grupės paskelbimas Registracijos puslapyje.

Indrė Kupčinskaitė-Mikulė
Head of Client Success
Indrė Kupčinskaitė-Mikulė
Head of Client Success