Lukas Kanapienis 26 rugsėjo, 2023

Exoclass pristato: NVŠ // dar niekada nebuvo taip paprasta!

EXOCLASS
Funkcionalumai


Kaip manote, ką atsakytų žmogus, dirbantis Neformaliojo švietimo srityje, jei jo paklaustumėte: „Kokios trys raidės kelia didžiausią galvos skausmą?”. Galimai dauguma įvardintų tas pačias tris raides – N V Š.

Kuomet kalbama apie šias tris raides, mintyje turima Neformaliojo Vaikų Švietimo (NVŠ) krepšelį, kuris suteikiamas visiems Lietuvoje besimokantiems mokiniams, ugdymo veikloms finansuoti. Dėka šio krepšelio, tūkstančiai mokinių už savo būrelius moka mažiau, kadangi dalį mokesčio finansuoja valstybė. Negana to, nuo pat krepšelio įvedimo, kasmet pastebimas vis didesnis susidomėjimas Neformaliojo ugdymo veiklomis.

Tačiau, nors mokiniams krepšelis atveria galimybes, būrelių organizatoriams jis sukuria didelį kiekį biurokratinių ir administracinių iššūkių, kurie priverčia organizacijas kasmet dvejoti ar krepšelio teikiama nauda atsveria skausmą, patiriamą jį administruojant.

EXOCLASS – išmanus sprendimas, leidžiantis NVŠ valdyti paprastai

Atsižvelgdama į klientų poreikius, mūsų komanda sukūrė specialų funkcionalumą, kuris išsprendžia didžiąją dalį skausmo, susijusio su NVŠ valdymu. Registracijos metu Exoclass surenka vaikų, pretenduojančių gauti NVŠ, duomenis, juos automatiškai supildo į sutarties šabloną, o suformuotą sutartį išsiunčia klientui. Klientas sutartį pasirašo, įkelia į portalą ir voilà – pasirašyta sutartis jau administratoriaus (skaitmeninėse) rankose!

NVŠ organizacijai belieka tik pasirašyti sutartis, o visa kita atliekama kelių mygtukų paspaudimu. Norite atsisiųsti visas sutartis ir nusiųsti jas savivaldybei? *Klinkt* ir sutartys pakeliui į savivaldybę. Norite atsisiųsti lankomumo ataskaitą, kurioje būtų tik NVŠ naudojančių mokinių lankomumai? *Klinkt* – ataskaita jau Jūsų kompiuteryje. Galvojate kaip padaryti, kad visiems sutartį pasirašiusiems klientams būtų pritaikytos nuolaidos? Sistema tai padarė dar iki Jums pagalvojant. Nuostabu, tiesa?

Jei skaitant šį tekstą kilo mintis ar niekas apie tai nepagalvojo anksčiau, galime tik patikslinti – šis Exoclass funkcionalumas yra pirmasis Lietuvoje, leidžiantis skirtingoms organizacijoms, nepriklausomai nuo jų pobūdžio ar dydžio, paprastai valdyti visą NVŠ procesą.

Žiūrint į ateitį, planuose turime dar didesnių užmojų. Vienas jų – galimybė funkcionalumą integruoti su Mokinių registro duomenų baze, kad Exoclass savo klientams galėtų sutaupyti dar daugiau laiko. Taip NVŠ duomenys galėtų būti patikrinami be žmogaus įsikišimo.

EXOCLASS: Technologiniai šarvai organizacijoms, kuriančioms edukacinius šedevrus

Kiekvienos edukacinės organizacijos sėkmę riboja tik jos gebėjimas valdyti savo veiklą jai augant. Dėl šios priežasties, Exoclass siekia įgalinti edukatorius daryti tai, ką jie moka geriausiai: ugdyti bei įkvėpti jaunąją kartą, o veiklų valdymą atlikti paprastai naudojant Exoclass.

Jei norėtumėte apie Exoclass sužinoti daugiau arba išmėginti patys – nedvejodami susisiekite!


Lukas Kanapienis
CEO of EXOCLASS
Lukas Kanapienis
CEO of EXOCLASS